If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във Солун имаше една 146-ца на която бяха направили и фаровете черни (става въпрос като на КГБ а не отгоре ) даже и аз си мислех да ги почвам. Трябва да изрова снимка от някъде. Така ще завършите едишъна
Във Солун имаше една 146-ца на която бяха направили и фаровете черни (става въпрос като на КГБ а не отгоре ) даже и аз си мислех да ги почвам. Трябва да изрова снимка от някъде. Така ще завършите едишъна
Наистина изглежда супер със затъмнени фарове и мигачи, жалко, че не става на 155
Браво,hristiqn!Колата наистина изглежда супер.Проследил съм цялата история на ремонта и наистина мога да кажа "едно стимулиращо СУПЕР" За стоповете ми е ясно,че се затъмняват с фолио.А фаровете пак ли с фолио се затъмняват?Имам предвид тия на снимките показани от ALFA CORSE И ако и те се правят с фолио,каква е цената за квадр. метър и лесно ли се прави цялата процедура?С така направени фарове колата изглежда наистина злобно(в гъзарския смисъл на думата де)
Браво,hristiqn!Колата наистина изглежда супер.Проследил съм цялата история на ремонта и наистина мога да кажа "едно стимулиращо СУПЕР" За стоповете ми е ясно,че се затъмняват с фолио.А фаровете пак ли с фолио се затъмняват?Имам предвид тия на снимките показани от ALFA CORSE И ако и те се правят с фолио,каква е цената за квадр. метър и лесно ли се прави цялата процедура?С така направени фарове колата изглежда наистина злобно(в гъзарския смисъл на думата де)
Разглобява се фарът и се използва спрейче... погледни темата пусната от KGB в раздел Технически Справочник. Разликата е, че мигача е отделно. За стопове също се използва предимно спрей мисля
Разглобява се фарът и се използва спрейче... погледни темата пусната от KGB в раздел Технически Справочник. Разликата е, че мигача е отделно. За стопове също се използва предимно спрей мисля
Да,точно за тоя тутор на KGB щях да попитам дали ми върши работа.Мерси много.
Стоповете се затъмняват със спрей на dupli-color,който е полупрозрачен и е само за стопове и мигачи.
За фаровете,отдавна пробвах,но при 145/6 е почти невъзможно,защото трябва да се облепи рефлектора с тиксо за да се отсече черното от никела.........е тиксото се отлепя след това но заедно с никела и вече нямаш фар Така че не си пипайте фаровете, тези от снимката най-вероятно така са си купени. Доскоро alfisti.net предлагаха такива за 200 евро но гледам вече няма.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Глей в И БЕЙ Германия и тва е. След 4 седмици мое ти ги доставя..
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment